Trending

Caz șocant în România! Minoră din Sălaj vândută de familie în alt județ.

O familie din Sălaj și-a vândut fiica minoră pentru suma de 3.500 de euro. O tânără de 17 ani, din comuna sălăjeană Dragu, a fost vândută de părinţii ei unei familii din Mehedinţi. Cazul revoltător a ieșit la iveală după ce minora a sunat la 112 şi a anunțat autorităţile că a fost violată de fiul celor care au cumpărat-o, minor și el, cu care era obligată să se mărite. Negocierea ar fi avut loc, între cele două familii, în Franța, după care fata a fost luată din comuna Dragu, județul Sălaj și dusă în comuna mehedințeană Vlădaia (sat Almăjel), de acolo de unde minora a sunat la 112 și a spus că este violată de fiul familiei, scrie graiulsalajului.ro.

Minora ar fi fost adusă în județul Mehedinți fiind promisă pentru a se căsători cu fiul familiei din satul mehedințean Vlădaia.

„El a adus aici o fată, pentru a-i deveni nevastă. Nu știu din ce sat a luat-o. A dat 3.000 de euro pe ea. Fetița a stat aici o săptămână, dar a zis că nu îi place de băiat, după care a sunat la 112, iar poliția a luat-o și a dus-o la casa de copii. A cumpărat-o, iar părinții ei au fost de acord să o vândă. Fata, când a venit, a stat maxim  săptămână și a sunat apoi, la 112, după care a fost dusă la Protecția Copilului. Are 16 – 17 ani. Băiatul, dacă a văzut că fata nu vrea să stea cu el, nu a zis nimic. Părinții ei eu dat-o de bunăvoie. Fata a declarat că părinții ei au forțat-o să plece cu băiatul acesta. Dacă fata nu a vrut să stea, băiatul a lăsat-o să plece cu poliția.”, povestește o rudă a familiei din Mehedinți.

Minora a fost preluată de către organele de poliție, după care a ajuns într-un centru al DGASPC Mehedinți, acolo unde primește consiliere și se pare că starea fetei s-a îmbunătățit de la integrarea în acest centru.

,,În urma verificărilor efectuate, minora a fost identificată și condusă la sediul poliției, stabilindu-se ulterior, din cercetări, că aceasta ar fi fost victima infracțiunii de viol. Minora a fost preluată de DGASPC Mehedinți și introdusă într-un centru ce aparține DGASPC Mehedinți. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju-Mare, pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt.”,  a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Foto: actualmehedinti.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button