Trending

Caz șocant în Bihor! O elevă de 16 ani și-a înjunghiat pedagogul cu un cuțit de tăiat porci!

Evenimentul s-a întâmplat în acesată dimineață, 27.11.2023, în timp ce eleva se afla în biroul directorului adjunct al unității școlare, unde a fost chemată, împreună cu mama sa, pentru probleme de comportament, scrie bihon.ro.

Cu toate că victima a suferit o lovitură gravă, fiind înjunghiată în hemitoracele posterior, surse medicale indică faptul că profesorul este stabil și conștient.

La fața locului, autoritățile au reacționat prompt, mobilizând o echipă de Terapie Mobilă Intensivă pentru a asigura asistența medicală necesară. Investigațiile cu privire la motivele din spatele acestui atac sunt în desfășurare, iar școala cooperează cu autoritățile pentru a elucida circumstanțele exacte ale incidentului.

Potrivit unor surse din interiorul colegiului, ar fi vorba de un pedagog de la internatul de noapte.

Directorul Colegiului Tehnic Traian Vuia, ne-a declarat că eleva este în clasa a X-a. „Este în clasa a X a profesională. E cazată în internat. Este o anchetă în desfășurare”, ne-a confirmat directorul școlii.

Iată ce spune poliția:

”Luni, 27 noiembrie a.c., in jurul orei 9, polițiștii bihoreni au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, într-un liceu din municipiul Oradea, o elevă ar fi înjunghiat un pedagog.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și polițiștii Biroului Siguranță Școlară, iar din primele investigații, a reieșit că, în urma unui conflict spontan, o elevă de 16 ani, din comuna Olcea, ar fi agresat un pedagog, un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Girișu de Criș, provocându-i, cu un cuțit, o leziune în partea dorsală.

Evenimentul s-a întâmplat în timp ce eleva se afla în biroul directorului adjunct al unității școlare, unde a fost chemată, împreună cu mama sa, pentru probleme de comportament.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Minora de 16 de ani se află, în prezent, în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru satbilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta și luarea măsurilor legale în consecință.”, arată IPJ Bihor.

Articole similare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button