Trending

Bătrânul de 94 de ani care a emoționat o țară întreagă la tv. a murit carbonizat în incendiul ce i-a cuprins casa.

Pompierii sigheteni au intervenit cu 2 echipaje de stingere si un echipaj SMURD, alaturi de SVSU Ocna Sugatag, in localitatea Breb pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa. În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta generalizat. Când au stins focul în interior au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat. Este vorba chiar de către de către proprietarul casei. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației pentru efectuarea necropsie și stabilirii cauzei decesului  persoanei carbonizate, barbat 94 ani.

Locuia singur de 25 de ani de când i-a murit soția. Liviu Vârciu și Anca Diniciu au vorbit cu el în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1 ”Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”!, conform vasiledale.ro.

Născut în 11 aprilie 1927 era cel mai bun meșter din zona Brebului. ”Făceam furci, greble, mese. Am fost agricultor, după pământ am trăit. Am avut lapte, brânză, tot ce trebuie să trăiesc bine. Tot satul are furci și greble de la mine. Nu mi-a lipsit nimic. Regret că sunt bătrân. Am avut cea mai mândră femeie de Breb.

A murit la 60 și ceva de ani. Am stat cu ea 50 de ani, fără șase luni. O fost prea muncitoare, brea bună. Dumnezeu să o ierte” le-a povestit bătrânul din Breb vedetelor de la emisiunea lui Nea Mărin, ”Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară!”

Odihnă veșnică!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button