Trending

Au trecut 48 de ore de când Sara, o fetiță de 13 ani din Sighetu Marmației, a dispărut de acasă!

Sara Melinda Moiș are 13 ani și este elevă în clasa a 7-a la o școală gimnazială din Sighetu Marmației. Acolo lucrează și mama ei ca profesoară. Colegii și dascălii o descriu ca pe o fată cuminte, cu rezultate foarte bune la învățătură și extrem de precaută.

Părinții ei, copleșiți de îngrijorare, fac un apel către fiica lor, sperând totuși că nu i s-a întâmplat ceva rău, să revină acasă, orice s-ar fi întâmplat.

La data de 07.11.2023, în intervalul orar 10:00 – 12:00 a dispărut de la domiciliul său din Sighetu Marmației, Moiș Sara Melinda, în vârstă de 13 ani.

Semnalmente: 153 cm, 63 kg, păr șaten, lung, ochii verzi.În momentul dispației purta geacă neagră scurtă, pantofi de culoare albă.

Anchetatorii verifică imaginile surprinse de câteva camere de supraveghere din oraș, În imaginile înregistrate de camerele de supraveghere în mai multe zone ale orașului, Sara a fost suprinsă mergând pe stradă. La un moment dat s-a oprit la o cafenea pentru a-și cumpăra ceva. De aici i se pierde urma.

La acțiunea de căutare participă toate instituțiile statului (ISU, Politia Nationala, Politia de Frontiera si Jandarmeria).

Serviciul Județean  Salvamont Maramures a desfășurat acțiuni de căutare in zona localitatii Sighetu Marmatiei.

Zona in care salvatorii montani cauta fetita este o zona abrupta ,alunecoasa iar salvatorii montani urca si coboara in corzi folosindu-se de pioleți

Vremea este dificila, cu ploi torentiale si ceata reducand sansele ca sa poata utiliza drona din dotare asa ca salvatorii vor intra in teren pentru a scotoci la pas partea cu teren abrupt si acces dificil, loc in care se pare ca ar fi fost zarita ieri persoana cautata.

Daca se dețin informatii referitoare la persoana cautata orice persoană este rugată să sune  de urgenta la 112.

Articole similare

Un comentariu

  1. Ce arata camerele din benzinaria de unde și a luat apă ? Ce mașini sau oprit in perioada respectiva in proximitate ? in acea masina SI a lansat haina neagra , cu acea masina a plecat mai departe. Cel care a invita tot e o persoana din cercul de cunoscuți și nu i a trezit suspiciuni , altfel anunța cand a intrat dupa apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button