Trending

Atenție de unde  achiziționați rovinieta!

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că aplicația mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea tarifului de utilizare (rovinietă). Astfel, utilizatorii sunt invitați să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro , sau la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie .

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicații mobile neautorizate.

Pentru a arăta cum funcționează aplicația Aircash, CNAIR dă exemplu  achiziționarea unei roviniete cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism. Astfel, pe portalurile web autorizate de către CNAIR, un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar prin aplicatia Aircash suma achitată este de 5 euro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button