Trending

Accident rutier deosebit de grav, în țară! Depășire criminală!

O șoferiță de 54 de ani, din Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN68 din direcția Caransebeș spre Hațeg, a depășit o coloană de mașini, moment în care a intrat într-un grup de 6 motocicliști care venea din sens opus.

În urma impactului, doi motocicliști, de cetățenie maghiară, au murit pe loc. Un al treilea motociclist, de asemenea cetățean maghiar, a fost rănit grav și a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital.

Iată ce spune poliția:

”La data de 16 iulie 2023, ora 14:45, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN68, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Poliţiştii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au stabilit că o femeie în vârstă de 54 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN68 din direcția Caransebeș spre Hațeg, s-ar fi angajat în depășirea unei coloane de mașini moment în care a intrat în coliziune cu un grup de 6 motocicliști care se deplasa din sens opus.

În urma accidentului a rezultat decesul a doi motocicliști, de cetățenie maghiară și rănirea gravă a încă unui motociclist, de asemenea cetățean maghiar. Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Hunedoara.

Traficul este blocat total pe ambele sensuri de circulație, neexistând rută ocolitoare, conform zhd.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button