Trending

Accident mortal teribil înt-o carieră de piatră din județul Bihor. Prins între două camioane!

O tragedie s-a petrecut azi, 21.10.2023, sâmbătă după-masă, într-o carieră de piatră din satul bihorean Brădet. Un bărbat de 49 de ani, domiciliat în comuna Suplacu de Tinca, a murit după ce a fost strivit de un camion, pe un drum din carieră, scrie ebihoreanul.ro

Potrivit unor informații preliminare, mai multe camioane așteptau la coadă, pentru a fi încărcate cu pietriș, când un șofer ar fi coborât din vehicul și, din motive încă neclare, mastodontul s-a pus în mișcare. Șoferul a fost prins între acest vehicul și un alt camion, aflat în fața lui.

„Din primele verificări, polițiștii bihoreni au stabilit că bărbatul ar fi coborât de la volanul autotrenului care aștepta la rând, la încărcat, s-ar fi deplasat în partea din față a acestuia, moment în care, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, autotrenul s-ar fi deplasat pe direcția înainte, accidentându-l”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 

Salvatorii care au mers de urgență la locul accidentului, inclusiv cu elicopterul, au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar fără succes.

Deocamdată, nu se știe de ce camionul s-a pus în mișcare, dar nu este exclus ca vehiculul să fi avut o defecțiune la sistemul de frânare și aceasta să fi fost cauza tragediei.

„În acest moment nu există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment”, a mai transmis Poliția.  De asemenea, despre accident au fost anunțați și reprezentanții I.T.M. Bihor.

Sursa informații și foto: Bihoreanul

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button