Trending

Accident cumplit pe autostrada A1 Pitești- București! 5 morți într-un microbuz strivit de două TIR-uri!

Cinci persoane au murit într-un accident rutier produs marți pe Autostrada București-Pitești, în care au fost implicate două TIR-uri, un microbuz și un autoturism. În urma impactului, microbuzul a fost prins și strivit între cele două autotrenuri, iar mai multe persoane au rămas încarcerate.

Impactul a fost extrem de puternic, iar un microbuz cu opt locuri a fost prins și strivit între două autotrenuri.

”E atât de deformat încât nu poate fi identificat vizual. În acest moment se fac manevre de descarcerare. S-au îndepărtat elementele de caroserie ale vehiculului. În continuare trebuie îndepărtat de capul tractor al TIR-ului. Sunt mai mulţi oameni, nu putem vedea câţi, fără semne de viaţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Echipele de descarcerare au scos cinci persoane decedate din microbuzul prins între TIR-uri.

În accident a mai fost implicat și un autoturism, în care se afla doar şoferul, care a fost rănit și preluat de un elicopter SMURD și dus la Spitalul Floreasca. De asemenea, a fost rănit și transportat la spital cu elicopterul și șoferul unuia dintre TIR-urile implicate în accident.

Traficul este blocat, fiind deviată circulaţia pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal. Se recomandă ca șoferii să folosească rute ocolitoare.

Sursa: hotnews.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button