Trending

A fost cel mai aglomerat weekend din acest an în punctele de trecere a frontierei. PTF Petea este pe frontiera cu Ungaria al doilea cel mai tranzitat punct din țara noastră (după Nădlac II).

Conform datelor furnizate de Poliția de Frontieră, numai în PTF Petea, la sfârșitul săptămânii trecute s-au prezentat la controlul de frontieră aproximativ 120.945 de persoane, călătorind cu 40.765 mijloace de transport. Sensul de intrare în România a fost cel mai aglomerat – 99.425 de cetățeni s-au prezentat pentru a intra în țara noastră. Pentru efectuarea formalităților de control la ieșirea din România s-au prezentat 21.225 de persoane prin acest punct de frontieră.

În PTF Urziceni, în același interval de timp, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control 15.750 de cetățeni români și străini, călătorind cu 4.743 autovehicule. Prin acest punct de trecere a frontierei au intrat în țara noastră 7.930 de persoane, iar pe sensul de ieșire s-au prezentat la controlul de frontieră 7.820 cetățeni.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button