Wekeend plin de evenimente, pe toate gusturile, în județ! Pentru siguranța desfășurării lor, jandarmii nu vor lipsi de la ele.

Indiferent că vorbim despre competiții sportive, manifestări cultural-artistice  sau activități de picnic, jandarmii sătmăreni vor fi  prezenți pentru asigurarea siguranței participanților.

Livada Fest care va avea loc vineri și sâmbătă în localitatea Livada, Serbarea Recoltei care  va presupune restricții de circulație în zona centrală a municipiului Satu Mare sâmbătă între orele 16,30 – 17,00, Festivalul Peștelui de la Petrești, Festivalul folcloric al naționalităților de la Bogdand, Concursul Ecvestru de la Foieni ce se vor sărbători duminică sunt activități unde jandarmii sătmăreni vor asigura măsuri specifice.

 Le recomandăm tuturor participanților să respecte indicaţiile organizatorilor/forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button