Un TIR de 40 de tone, înmatriculat în România, a rămas blocat între două case din Germania.

În apărarea lui, șoferul a dat vina pe sistemul de navigație GPS, care l-ar fi indus în eroare și l-ar fi făcut să apuce pe un drum interzis vehiculelor de mare tonaj, scrie stirileprotv.ro.

Incidentul a avut loc pe o stradă îngustă din orășelul Solingen, din vestul Germaniei. Localnicii au rămas surprinși când s-au trezit între case cu un TIR de 40 de tone, cu număr de înmatriculare din Iași.

?????????????????????????????????????????????????????????

Pe marginea drumului sunt montate indicatoare rutiere cu restricții de circulație, dar  șoferul TIR-ului se pare că le-a trecut cu vederea: a ignorat un indicator care interzicea trecerea peste acest pod pentru vehiculele mai grele de 12 tone și cu o lățime de peste 2 metri. Bărbatul și-a continuat drumul până când a ajuns pe un drum privat, între aceste case. Polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat mai exact.

În urmă cu o lună, un alt TIR , condus tot de un roman, a rămas blocat exact în același loc. Și atunci, ca și acum, clădirile din jur au fost avariate.

Camionul înmatriculat în România era încărcat cu aproape o mie de saci cu semințe de soia și a rămas captiv între clădiri aproape 24 de ore. Mastodontul a putut fi tractat abia după ce sacii au fost descărcați. Șoferul, în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Articole similare

Un comentariu

  1. Se mai intampla dar șoferul avea obligația de a cere ajutor chiar și de la politie ori de la unii oameni care știu cât de cât românește. Nu trebuia sa ignore indicatoarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button