Trending

Țigări de contrabandă, ascunse în rezervor!

Echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali din PTF Halmeu au descoperit, într-un locaș special amenajat în rezervorul unui autoturism cu care un cetățean maghiar a vrut să intre în țară, peste 300 de pachete cu țigări. Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, iar mijlocul de transport, în valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării.

Sâmbătă, 9 septembrie, în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean maghiar în vârstă de 44 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, echipa comună formată din polițiștii de frontieră și lucrători vamali a efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse într-un locaș special amenajat în rezervorul autoturismului, cu scopul de a fi sustrase de la control, 313 pachete cu țigări, în valoare de 1.565 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional de către lucrătorii vamali cu amendă în sumă de 5.000 de lei. Totodată, autoturismul în valoare de 10.000 a fost indisponibilizat în vederea confiscării.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button