Prima activitate a Grupului de Lucru Operativ-Prevenire Droguri a avut loc chiar la Zilele Orașului Satu Mare

Grupul de Lucru Operativ-Droguri este o inițiativă națională care la nivelul județului Satu Mare reunește instituții locale cu atribuții în prevenirea consumului de droguri și are ca scop abordarea integrată a problemei consumului de droguri în comunitate.

Cu ocazia manifestărilor prilejuite de Zilele municipiului Satu Mare, Grupul de Lucru Operativ-Prevenire Droguri, format din reprezentanți ai mai multor instituții locale cu atribuții în domeniul prevenirii consumului de droguri, a desfășurat prima sa activitate în comunitate.

Evenimentul a inclus un stand informativ și testarea ochelarilor speciali care simulează efectele consumului de droguri.

Activitatea din Piața 25 Octombrie a atras numeroși cetățeni, de la tineri curioși până la adulți dornici să învețe mai multe despre pericolele asociate consumului de droguri.

Un punct de atracție major a fost testarea ochelarilor care simulează consumul de droguri. Acești ochelari oferă utilizatorilor o experiență realistă a efectelor pe care diferite substanțe le pot avea asupra percepției și coordonării, subliniind riscurile și pericolele imediate ale consumului de droguri. Participanții au fost profund impresionați de impactul acestei experiențe și au apreciat oportunitatea de a învăța într-un mod interactiv și memorabil despre acest subiect sensibil.

Prin aceste inițiative, Grupul de Lucru Operativ – Prevenire Droguri își propune să reducă prevalența consumului de droguri și să promoveze un mediu sănătos și sigur pentru întreaga comunitate.

Articole similare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button