Trending

Petrecere gimnazială în prag de vacanță!

Ediția cu numărul 57 a Programului Educațional Loga Dance School a avut loc la finele săptămânii trecute la Sala de evenimente Monte Carlo din municipiul  Satu Mare, unde peste 150 de elevi de gimnaziu au ales să se distreze într-un spațiu controlat, fără tentații nepotrivite vârstei.

Programul oferă din anul 2011 spațiu de conectare, divertisment și manifestare prin dans, socializare și distracție, împletite cu succes cu momente educative oferite de polițiști și specialiști antidrog.

Petrecerea a fost și de această dată una specială, în care distracția, muzica aleasă cu grijă, bunul simț și siguranța au fost ingredientele principale.

Momentele de educație, alese cu grijă de reprezentanta Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare – Biroul Siguranță Școlară,  comisar șef de polițe Hrihorișan Felicia, invitată la eveniment, în care copiii învață să spună nu drogurilor și alcoolului, dar și să stea departe de alte comportamente care-i pot conduce în postura de infractori sau victime, au stârnit interes și curiozitate în rândul participanților.

Proiectul a ajuns  în acest moment un  model de educație non-formală în domeniul antidrog la nivel național.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button