Trending

Până ce vom intra în Schengen avem de suportat  nebunia din vămi!

  • Sfârșitul de săptămână aduce cu sine și o intensificare a traficului în punctele de trecere a frontierei sătmărene de la granița cu Ungaria. Și în prezent se constată o creștere a numărului participanților la traficul transfrontalier, atât în PTF Petea, cât și la Urziceni.
  • În acest context, vă rugăm să respectați recomandările Poliției de Frontieră, care a luat toate măsurile care sunt în competenţa instituţiei pentru asigurarea unui control operativ şi fluent.
  • De exemplu, luați în calcul tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă. De asemenea, pregătirea din timp a documentelor de călătorie pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cu celeritate, precum şi verificarea şi pregătirea documentelor necesare minorilor la ieşirea din ţară pot contribui la scurtarea timpului de control.
  • Cetățenii din zona adiacentă frontierei de stat pot folosi sâmbăta, în intervalul orar 10.00 – 18.00 (ora României) și punctele temporare de trecere a frontierei Bercu și Peleș (în zona de competență a SPF Petea) și Horea (în zona SPF Carei).
  • Cei care aleg să călătorească în afara graniţelor ţării pot să verifice pe pagina de internet a Poliției de Frontieră, aplicaţia Trafic On-line, care prezintă situația traficului în punctele rutiere de trecere a frontierei, valorile afișate reprezentând o medie a timpului de aşteptare pentru anumite intervale de timp. Aceasta poate fi accesată de la următorul link:  https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/.
  • Să nu uităm că pe teritoriul statului maghiar circulația camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricționată de sâmbătă, de la ora 16.00 și până duminică, la ora 23.00 (ora României).

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button