Trending

Mare Concurs Național de Folclor la Satu Mare!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare, Primăria și Consiliul local Medieșu Aurit, cu sprijinul Consiliului judeţean Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Națională de Folclor din România și Uniunea Mondială de Folclor (I.G.F.), organizează în perioada 25-26 noiembrie 2023, cea de-a VIII- a ediţie a Festivalului Concurs Național de Folclor ,,Rozmarin în colţu’ mesii”.
Anul acesta s-au înscris 42 de concurenți din 16 județe ale țării și Republica Moldova.

Iată lista finaliștilor stabiliți în urma preselecției și județele din care vin:
1. CHELBA ANDREI NICOLAE – Prahova
2. FLOREA TEODORA – Bistrița-Năsăud
3. LĂCĂTUȘ ANAMARIA – Vrancea
4. MARINCAȘ PAUL – Maramureș
5. NAGHI IONUȚ – Bihor
6. OLTEANU AMELIA MARIA- Olt
7. OȘIAN CARMEN – Satu Mare
8. SĂNDULEAC DENISA – Botoșani
9. SPINEI DAMIAN – Republica Moldova
10. ȘERBAN SEBASTIAN – Mureș
Sâmbătă 25 noiembrie 2023, în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare, de la ora 17:00, va avea loc concursul de interpretare vocală, spectacolul artistic și Gala Laureaților.

Pentru spectacolul din 25 noiembrie 2023 – rezervarea locurilor se face la sediul Centrului de Creație, str. Mihai Viteazu nr. 32, sau la telefon 0753.055.545, în intervalul orar: 08:00- 16:00.
Duminică 26 noiembrie 2023, de la ora 17:00, va avea loc spectacol de Gală la Căminul Cultural din localitatea Medieșu Aurit.
În program vor evolua: Ionuț Fulea; Petrică Mureșan; Bianca Angela Cionca; Andra Sâiu din județul Olt (câștigătoarea trofeului în anul 2022); Ansamblul Folcloric al județului „DORURI SĂTMĂRENE, precum și interpreți din: Italia, Turcia, Croația și Republica Moldova.
Concurenții și artiștii din spectacolul de gală vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” – dirijor Eduard Albina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button