Trending

Început nefast de zi! Trei accidente rutiere au avut loc în această dimineață!

Primul dintre ele s-a petrecut, conform poliției, în jurul orei 08.50 la intersecția dintre Drumul Județean 195B și Drumul Național 19 (zona Vraja Crasnei).

În fapt, o femeie de 33 de ani, aflată la volanul unui autoturism circulând pe DJ 195B, dinspre localitatea Moftinu Mare, ar fi pătruns în intersecția cu DN 19, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat, de 23 de ani, din Satu Mare.

În urma impactului, un minor, de 3 ani, pasager în autoturismul condus de femeie, a fost transportat la spital pentru a i se efectua investigațiile medicale necesare.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a petrecut cu puțin timp în urmă, când, conform ISU Satu Mare,   un  șofer conducțnd autoturismul între Ghenci și Căuaș, a pierdut  controlul volanului și a fost proiectat în șanț.

 Persoana este inconștientă,  echipajul din cadrul Detașamentului Carei intervine cu o autospecială de salvare și descarcerarea și 9 subofițeri. A fost solicitat sprijinul echipajului medical de pe elicopterul SMURD, dată fiind gravitatea situației și starea pacientului.

Al treilea accident  rutier a avut loc la ieșire din localitatea Săcășeni, spre comuna Supur, în jurul orei 10,50. Conform presasm.ro, un bărbat, în vârstă de circa 35 de ani, aflat la volanul unui autotren, a pierdut controlul ansamblului și a părăsit partea carosabilă

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button