Trending

Imagini cu puternic impact emoțional, de pe un pat de spital!

Mobilizarea extraordinară a comunității a făcut ca, la doar 20 de ore de la crearea paginii de donații, peste 19.000 de dolari din necesarul de 50.000 de dolari să fie strânși pentru tânăra mamă și medic, aflat într-un moment de răscruce în viața sa și pentru care, în acest moment, fiecare leu donat contează și poate face diferența între viață și moarte, scrie monitorulcj.ro.

Concediul unei tinere familii din Sibiu s-a transformat, în doar câteva secunde, într-un coșmar. Nora și soțul său plecaseră pentru prima oară într-un concediu în afara țării fără fiul lor de doar patru ani, pe o insulă din Indonezia. 

În timp ce vizita insula Lombok pe scutere, alături de soț și alți prieteni, Nora a devenit victima unui accident grav, care, potrivit relatărilor presei indoneziene, a curmat viața unui tânăr de 19 ani, din Satu Mare.

 Adrian, un tânăr din orașul Ardud, județul Satu Mare, a încetat din viață la vârsta de doar 19 ani în urma acestui accident din Indonezia, acolo unde a plecat în vacanță alături de prieteni. Trupul neînsuflețit al sătmăreanului urmează să fie repatriat în vederea înmormântării.

Nora se află în stare gravă la secția ATI a unui spital din Indonezia, unde a fost supusă deja unei intervenții chirurgicale pe creier și unde, dacă starea de sănătate îi va permite, va fi de asemenea supusă mai multor operații ortopedice.

AICI se poate DONA!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button