Trending

Filiera permiselor false s-a răspândit în toată Europa!

Doar în cursul zilei de duminică, 09 iulie a.c., polițiștii de frontieră au depistat două permise de conducere false, obținute din câte se pare pe filiera Ucraina, la doi cetățeni care intenționau să tranziteze frontierele române.

 Astfel, în PTF Urziceni s-a prezentat pentru a intra în România un cetățean polonez în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Polonia. La controlul de frontieră i-a fost solicitat și permisul de conducere, ocazie cu care s-a constatat că acest document, cu însemnele autorităților din Ucraina, nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic, fiind fals.

Tot duminică, 09 iulie a.c, în jurul orei 10.00, în PTF Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de ieșire din România un cetățen ucrainean în vârstă de 18 ani. Tânărul conducea un autoturism înmatriculat în Ungaria, iar la controlul de frontieră a prezentat documentul de călătorie și un permis de conducere având însemnele autorităților ucrainene. Însă nici acest permis nu era unul autentic.

Reamintim aici cazul sătmăreanului care  s-a prezentat la ghişeul instituţiei Serviciului Permise Auto și Înmatriculări Satu Mare şi a solicitat preschimbarea permisului de conducere, aparent eliberat de autoritățile ucrainene pe numele său, cu un document similar românesc. Doar că polițiștii s-au prins și i-au făcut dosar penal, ocazie cu care acesta a recunoscut cum a obținut permisul de conducere fals, pe filiera Ucraina, în timp ce lucra în Anglia, pentru 1000 de euro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button