Trending

Droguri la un festival celebru, frecventat și de sătmăreni!

Ziua de miercuri, 19 iulie, a adus debutul celei de-a 9-a ediții a Electric Castle, pentru cei peste 29.000 de spectatori sosiți, deja, la Bonțida, chiar și de la mii de kilometri distanță.

După prima zi de festival, autoritățile au făcut publice și primele constatări pe linia prevenirii și combaterii consumului ilicit de droguri . Astfel,11 persoane au fost oprite la intrarea în festival, fiind identificate  având asupra lor substanțe interzise la deținere. 

Acțiunile de prevenire și combatere  au avut loc nu doar în zona de desfășurare, atenția forțelor de ordine fiind concentrată și pe parcările, restaurantele și barurile, respectiv campingul din zona apropiată locului de desfășurare a festivalului, inclusiv în gări și autogări care au legături directe cu municipiul Cluj – Napoca, au transmis autoritățile locale. 

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, a fost primit din nou cu ploaie în acest an. Cu toate acestea, pasionații muzicii și petrecerii nu au lăsat această situație să le strice distracția.

Începând de joi, toate cele 12 scene ale festivalului se deschid, iar primii headliners vor fi prezenți pe mainstage,

Bilete de o zi pentru cea de-a 9-a ediție a Electric Castle sunt în continuare disponibile pe www.electriccastle.ro, ultima zi de festival fiind duminică, 23.07.2023.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button