Trending

Direcția Sanitară-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare avertizează: nu cumpărați produse alimentare de pe rețelele de socializare!

Direcția Sanitară-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare, reamintește și sfătuiește totodată toți consumatorii, să nu cumpere produse din carne din surse nesigure, vânzători ambulanți, tarabe/ standuri din piețe sau târguri.

Anunțurile prin care se aduce la cunoștința consumatorilor că se vând / sacrifică porci și se comercializează cârnați, șuncă și alte produse alimentare de origine animală sau non animală – paste făinoase și prăjituri de casă –  sunt tot mai dese pe paginile de socializare.

Odată cu încălzirea vremii, instituția recomandă tuturor consumatorilor să nu se aprovizioneze din surse necunoscute, necontrolate, neavizate, neautorizate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor, deoarece se expun unui pericol imens de îmbolnăvire atât pentru ei cât și pentru familiile acestora.

Pentru sesizări, reclamații în domeniul sanitar veterinar și al siguranței alimentare, vă rugăm să apelați CALL CENTER la numărul de telefon 0800826787 sau 0261715956.

Sursa: comunicat de presă DSVSA Satu Mare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button