De mâine, trei zile de festival în Satu Mare!

După debutul cu mare succes al World Music Festival în anul 2022, evenimentul revine și în acest an la Satu Mare, aducând în fața publicului artiști și muzicieni de talie internațională. 

La Satu Mare vor sosi artiști recunoscuți pe plan internațional și național deopotrivă, care vor încânta publicul cu melodii uimitoare, născute din sinergia mai multor culturi.

În perioada 8-10 septembrie, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu aduce din nou la Satu Mare cei mai renumiți artiști ai muzicii world music. Evenimentul ce se va desfășura timp de 3 zile, asemeni Street Music Festival, are menirea de a promova turismul cultural local.

Artiști cunoscuți și recunoscuți pe plan internațional vor surprinde publicul prin prestația lor. Bogăția ritmurilor colorate va cuprinde zona din jurul Turnului Pompierilor prin intermediul artiștilor invitați, precum: Boban Marković Orkesta – cunoscuți din filmele Emir Kusturica, artiștii cunoscuți pe plan mondial – RotFront “Emigrantski Raggamuffin Kollektiv”, muzicienii Fanfara Station și Nataly Oryon – care vor aduce atmosfera mediteraneană printre sătmăreni, de nelipsit fiind și trupa românească Domino care reprezintă stilul world music românesc și artista Дeva/Deva, reprezentanta stilului care sosește din Ungaria.

Atmosfera de vineri și sâmbătă seară va fi închisă de DJ Mihu, care va mixa cele mai mari hituri după concertele din program și care va aduce la fața locului și colecția sa de vinyl-uri.

Pe lângă oferta bogată în muzică balcanică și mediteraneană, vom avea parte și de un târg de vinyl-uri, asemeni târgului organizat în cadrul Samfest Jazz & Wine desfășurat în cursul lunii iunie. Totodată, vor fi standuri cu mâncare și băuturi delicioase pentru publicul interesat.

Participarea la eveniment este gratuită.

Pregătiri intense!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button