Trending

Caz incredibil în Sighet! Profesor ridicat de poliție după ce și-a dat întâlnire prin mesaje cu o elevă de 11 ani!

Profesorul de matematică, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost săltat de polițiști dintr-o sală de clasă unde s-ar fi întâlnit cu una dintre elevele sale, o fetiță în vârstă de doar 11 ani, scrie vasiledale.ro.

Tânărul profesor a fost șef de promoție la Facultatea de Științe Specializarea matematică informativă promoția 2019.

Totul a ieșit la iveală după ce tatăl fetiței, un bărbat în vârstă de 37 ani din Rona de Sus, a găsit în telefonul fiicei sale mai multe mesaje în care profesorul discuta cu eleva sa.

Conform informațiilor vasiledale.ro părinții fetei au sesizat imediat poliția. Sursele spun că discuțiile prin mesaje au fost continuate de mama fetei sub coordonarea polițiștilor. S-ar fi stabilit ca loc de întâlnire între profesor și eleva de 11 ani într-o sală de clasă. De acolo ar fi fost săltat profesorul.

Iată ce spune Poliția:

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, din Rona de Sus, cu privire la faptul că, în telefonul fiicei sale, în vârstă de 11 ani, ar fi găsit mai multe mesaje trimise de către un tânăr, de 25 de ani, din Sighetu Marmației.

Ieri, 24 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sighetu Marmației au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Sighetu Marmației, la locuințele tânărului de 25 de ani.

În cadrul perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, în vederea administrării probatoriului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button