Trending

Biroul Siguranță Școlară din cadrul I.P.J. Satu Mare este pregătit să răspundă solicitărilor de activități punctuale pe timpul vacanței.

Marți, 4 iulie, împreună cu  specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog și ai Serviciului Public Județean Salvamont, polițiștii au susținut activități antidrog în tabăra creștin-ortodoxă organizată la Schitul Luna Șes, activități la care au participat 31 de elevi de gimnaziu și 10 voluntari.

Riscurile consumului de tutun, alcool și droguri chiar și experimental sau ocazional, a fost tema abordată de specialiști. Experimentele cu ochelarii ce simulează starea de ebrietate și consumul de droguri au fost realizate de această dată atât în varianta clasică, cât și din postura de pasageri în autovehiculele specifice utilizate de salvamontiștii sătmăreni. Lecția învățată este aceea că nu consumăm substanțe care ne tulbură mintea, și nu ne dăm viața în mâinile celor care au consumat, refuzând de fiecare dată să fim pasageri în mașini, motociclete, ATV-uri conduse de astfel de persoane.

Specialiștii Salvamont Satu Mare i-au încurajat pe tineri să exploreze traseele turistice marcate din Țara Oașului și să practice sporturi în aer liber, ciclism, alpinism, via ferrata, care le pot aduce doza de entuziasm și adrenalină căutată, într-un mod plăcut și sănătos.

Pentru programarea unor activități punctuale sau colaborări pe timpul vacanței de vară, puteți contacta Biroul Siguranță Școlară la sediul din mun. Satu Mare, str. Petofi,nr.32 sau telefonic la numărul 0261807777, int.20121.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button