Trending

Vezi care sunt comunele din județul Satu Mare care vor beneficia de microbuze școlare electrice!

Beneficiarii acestei investiții vor fi copiii de vârstă școlară din 27 de comune ale județului Satu Mare: Medieșu Aurit, Bătarci, Bixad, Lazuri, Moftin, Orașu Nou, Pișcolt, Supur, Tarna Mare, Viile Satu Mare, Andrid, Craidorolț, Culciu, Socond, Vama, Acâș, Apa, Beltiug, Căuaș, Cehal, Dorolț, Săcășeni, Săuca, Tiream, Turț, Turulung, Vetiș.

Consiliului Județean Satu Mare a semnat la București contractul de finanțare pentru achiziția a 27 de microbuze electrice pentru elevii din județul Satu Mare.

,,Această nouă investiție va fi extrem de utilă pentru comunele din județul Satu Mare și va asigura un acces facil la educație pentru mii de copii din județ, în condițiile în care mulți elevi din mediul rural sunt nevoiți să parcurgă distanțe lungi până la unitățile de învățământ și dispun de puține variante de transport. Totodată, actualele microbuze școlare sunt vechi și uzate, iar schimbarea flotei de transport este în aceste condiții absolut necesară”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Contractul de finanțare a fost semnat în prezența premierului Marcel Ciolacu, a ministrului educației, Ligia Deca, și ministrului dezvoltării, Adrian Veștea.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button