Trending

Peste 500 de sancțiuni contravenționale, 28 de permise de conducere reținute și un dosar penal, captura polițiștilor sătmăreni în weekend-ul ce a trecut!

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, pe Drumul Județean 195 A, în localitatea Giungi, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au efectuat semnale de oprire unui autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 53 de ani, din județul Satu Mare.

Polițiștii au procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În total, în perioada 15-17 septembrie a.c., în cadrul activităților de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, polițiștii rutieri au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 120.000 de lei. Totodată, au fost reținute 28 de permise de conducere, din care 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button