Magazinul sătesc din Craidorolț, amendat de inspectorii DSVSA!

Magazinul alimentar din localitatea Craidorolț a fost amendat cu 10.000 lei pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de prelucrare, depozitare și de valorificare a produselor alimentare, precum și pentru nerespectarea condițiilor de depozitare a produselor alimentare.

Amenda a fost aplicată de inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu-Mare care au realizat, în această săptămână, 92 acțiuni de control. Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, hipermarketuri, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe, piețe agro alimentare.

Au mai fost aplicate și 6 avertismente pentru 6 producători particulari, de produse lactate și de legume fructe din piețele agro alimentare din Satu Mare,  – pentru manipularea necorespunzătoare a  produselor  aduse în piață, pentru comercializare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button