De o viață împreună! Cuplurile cele mai longevive din municipiul Satu Mare, premiate.

Miercuri, 6 septembrie 2023, în Grădina Romei, conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare a organizat festivitatea de premiere a celor mai longevive cupluri din Satu Mare.

Au fost premiate și felicitate 55 de cupluri din municipiul Satu Mare, 45 dintre acestea aniversând 50 de ani de căsnicie, iar 10 cupluri sărbătorind 60 de ani de când și-au unit destinele.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, și viceprimarii Cristina Tămășan – Ilieș și Adelin Ghiarfaș au felicitat fiecare cuplu în parte, mulțumindu-le sărbătoriților că au demonstrat că viața în doi este frumoasă și cu trecerea anilor, iar familia este fundamentul societății: ,,Dumneavoastră sunteți un model pentru noi toți. Zeci de ani ați mers mână în mână prin viață, împreună, trecând cu iubirea prin timp, rutină și provocări. Lecțiile învățate v-au întărit relația. Vă doresc să vă bucurați în continuare mulți ani unul de altul, să fiți sănătoși și noi toți să vă luăm în continuare ca exemplu și să trăim cu aceleași principii și valori. La mulți ani!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor. 

Cele mai longevive cupluri au primit un premiu în valoare de 1000 lei și o diploma de fidelitate.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button