Trending

Cutii speciale, numerotate și etichetate vor fi folosite în acțiunea de deratizare.Nu le atingeți!

În perioada 11 – 15 septembrie 2023, în intervalul orar 08.00 – 17.00, pe domeniul public al municipiului Satu Mare, în proximitatea blocurilor de locuințe, are loc o amplă acțiune de deratizare pentru combaterea rozătoarelor.

Acțiunea întreprinsă implică amplasarea în zona blocurilor de locuințe a momelilor raticide în cutii speciale numerotate și etichetate cu informații precum ,,Atenție! Nu atingeți!’’, ,,Pericol de otrăvire!’’, ,,Atenție, otravă!’’. Afișe avertizoare cu denumirea produsului amplasat, a substanței active, antidotul în caz de ingerare accidentală (vitamina K) și datele de contact ale prestatorului se amplasează în peste 300 de locații din oraș, concomitent cu amplasarea substanței raticide. Momelile toxice sunt reîmprospătate la interval de două zile.

Pe parcursul și după finalizarea acțiunii de deratizare, societatea specializată și autorizată va colecta cadavrele rozătoarelor. Produsul folosit în cadrul acțiunii este COLBROM PASTA, avizat de Ministerul Sănătății, cu o normă de consum de 100gr/stație de intoxicare.

Sătmărenii sunt rugați să evite atingerea stațiilor de intoxicare și a produselor ratacide.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button