Trending

Agenții economici care se plâng că nu găsesc forță de muncă sunt așteptați să-și depună gratuit ofertele la A.J.O.F.M Satu Mare.

Ca în fiecare an, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează o bursă a locurilor de muncă dedicată absolvenților de învățământ care are drept  scop satisfacția rapidă a cererii și ofertei de forță de muncă, în data de 27 octombrie 2023.

Evenimentul va avea loc Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul orar  09:00 – 16:00 și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, au ocazia de a cunoaște direct viitorii angajați, ce își doresc aceștia și ce așteptări au de la un loc de muncă, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile care cresc șansele de a obține un loc de muncă, pot negocia direct pachetul salarial.

La aceast  eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Agenții economici care doresc să participe la bursă,se pot adresa agenției locale unde vor depune oferta de participare.

Precizăm că participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button