Scandalagii și bețivanii, clienții  jandarmilor din acest sfârșit de săptămână!

În sfârșitul de săptămână care tocmai s-a încheiat, peste 140 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare  au asigurat măsuri de ordine publică la evenimentele cultural-artistice și sportive, organizate în spațiul public.

Satele unite ale Sătmarului,eveniment pe traseul Lunca Apei – Păulești- Mănăstirea Măriuș  Claca pă danț de duminică de  la Mădăras și meciurile de fotbal ce s-au disputat între CSM Olimpia Satu Mare și CSM Sighetu Marmației pe stadionul Daniel Prodan din Satu Mare  și CSM Victoria Carei – CS Minaur Baia Mare pe stadionul Victoria  au fost activități unde jandarmii sătmăreni au asigurat măsuri specifice.

 De asemenea, jandarmii  au acționat zilnic pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, independent și în sistem integrat.
În acest weekend au existat situații în care s-au luat măsuri legale sancționatorii. 6900 de lei reprezintă valoarea totală a amenzilor aplicate de echipajele de jandarmerie în acest sfârșit de săptămână, cele  18 sancțiuni contravenționale vizând în principal tulburarea ordinii și liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, provocarea de scandal, adresarea de injurii, precum și alte fapte prevăzute de legislația în vigoare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button