Trending

Pieton ucis pe trecerea de pietoni!

În cursul zilei de astăzi a avut loc, conform presasm.ro, un accident mortal în municipiul Carei. Concret, pe Bulevardul 25 Octombrie, pe trecerea de pietoni din dreptul Spitalului Municipal, un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, condusă de către un tânăr.

Pietonul, în vârstă de aproximativ 75 de ani, aflat în traversarea străzii prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, a fost lovit de o mașină, condusă de către un bărbat, în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, victima a fost grav rănită, fiind preluată imediat și transportată la spitalul din apropiere. Din păcate, rănile au fost atât de grave încât pacientul a decedat la scurt timp, chiar pe patul de spital.

Supus testării cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Au fost prelevate probe biologice de sânge și de la victimă, urmând să se stabilească dacă a fost sau nu sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button