Trending

O tânără șoferiță de 20 de ani s-a aflat la baza accidentului din comuna Vama!

La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19, în proximitatea localității Vama.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 20 de ani, din Satu Mare, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în fața sa și care ar fi fost condus de un bărbat de 55 de ani, din Negrești-Oaș.

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat rănirea a doi bărbați, de 40 și 44 de ani, pasageri ai celui de-al doilea autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru pompieri misiunea a fost mai dificilă întrucât 3 victime au rămase încarcerate.

Pompierii au acționat pentru extragerea acestora din autoturisme, respectiv cei doi bărbați dar și o persoană de sex feminin .

Acestea au fost predate în condiții de siguranță, echipajului Serviciului Județean de Ambulanță Negrești Oaș, prezent la fața locului.

În urma evenimentului rutier, persoanele implicate au fost transportate la Compartimentul de Primire Urgențe Negrești-Oaș.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button