Trending

Grav accident rutier între Ciuperceni și Livada! Trafic blocat!

Din primele informații rezultă că sunt 3 mașini implicate și 1 persoană este încarcerată. Se pare că șoferul unei camionete a pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu un TIR, după care a lovit un alt autoturism, aruncându-l în șanț.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informeazã cã pe DN 19 Satu Mare-Sighetu Marmaţiei, în zona localităţii Ciuperceni, judeţul Satu Mare, s-a produs un accident rutier între un autotren, o autoutilitarã şi un autoturism, soldat cu rãnirea unei persoane, ce este încarceratã.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimeazã reluarea normalã a traficului în 45-60 de minute.

La rândul lor, pompierii ISU Satu Mare informează că Detașamentul de Pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier între localitățile Ciuperceni și Livada.

La fața locului a fost dislocate mai multe forțe, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare cu 4 subofițeri si un echipaj de prim ajutor cu 3 subofițeri.

Foto: PortalSM

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button