Trending

Din curtea școlii până la terapie intensivă nu e decât un pas!

Un copil, în vârstă de 10 ani s-a accidentat în timpul orei de educație fizică, la Școala Generală Avram Iancu din Satu Mare, iar acum se află internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalulului Județean .

Deși incidentul s-a produs   în data de 21 septembrie, în urma loviturii în zona capului, aparent, copilul nu a avut nicio problemă în acel moment. Ulterior, însă sâmbătă a fost transportat de familie la Unitatea de Primiri Urgențe, iar acum se află în comă indusă la Terapie Intensivă.

Iată ce spune poliția în legătură cu acest incident:


„La data de 25 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un elev al unei unități de învățământ din municipiu, s-ar afla internat în spital, ca urmare a unui incident produs zilele trecute.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 21 septembrie a.c., în timp ce desfășura activități sportive în cadrul orei de educație fizică, un minor de 10 ani s-ar fi accidentat în zona capului.

În cursul zilei de 23 septembrie a.c., minorul a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu”.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button