Trending

A început wekeend-ul, au început și raziile polițiștilor pe șosele. 70 de permise reținute! Iată-i pe cei prinși!

Ieri, 8 septembrie a.c., la ora 11:40 polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Livada au oprit în trafic un tânăr, de 28 de ani, din Turț, care se afla la volanul unui autoturism.

Din verificările efectuate polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce îi este suspendată.

De asemenea, la data de 8 septembrie a.c.,  în jurul orelor 22.30 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au identificat în trafic, pe DJ 196B, un autoturism condus de un barbat, de 31 de ani, din Berveni.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a reieșit valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Carei unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La aceeași dată, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 52 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, în  municipiul Satu Mare.

Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Verificările în ambele cauze continuă în dosarele penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ca să realizați amploarea acțiunilor, doar ieri, la nivelul intregului județ au fost testați peste 1000 de șoferi cu aparatul etilotest și peste 130 șoferi cu aparatul drugtest.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 155 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind reținute 70 de permise de conducere.

ATENȚIE! Acțiunile continuă pe tot parcursul sfârșitului de săptămână!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button